mmmhm en ganska pittig pastafittedag, tröstät om ni blev ledsna för de fula bilderna

Hello foodiebloggie! so cool! Idag har jag ätit, såklart. Det var roligt, såklart. Det var givande, såklart. Det fick mig att må bra, såklart. Jag började dagen med en god frukost. Inte så fashionabel kanske, men god och värd. A-fil med flingor och hallonsylt. Det smakade ungefär som fil med flingor och hallonsylt. En bra kombination. Japp.
Såhär såg det ut;
(HAHA jag försökte fånga the moment när jag hällde upp flingfittorna hahah det gick ju ej så bra.)
Efter att ha åtnjutit denna ljuva frukost och klockan började närma sig tre, klädde jag på mig för att promenera iväg till affären för att handla mer mat. Förrådet började nämligen sina! katastrof! Mataffären är ett väldigt roligt ställe. Självfallet, det är ju MAT överallt!!!! Allt har fina färger och allt är fint uppställt och alla är hungriga i mataffärer=man känner gemenskap! Åh, underbart. tryggheten!
med tanke på hur asgrymt mat är så är det till och med värt en kvarts svettig&tung promenad hem, med två matkassar släpandes efter sig på asfalten! För man har ju ändå något att se fram emot; känslan av att äta&därmed fylla tomrummet efter alla kalorier som man brände på helvetespromenaden! lyckan! åh!
Egentligen skulle jag ju kunna skriva&lägga upp bilder från middagsjippot, men då min mat såg ut som massakrerad hjärnsubstans så avstår jag gärna från det, för allas skull. Japp.
Nu planerar jag att nattäta lite, känns värt.
Vi hörs imorgon igen bloggie, tills dess;
Mat&Fred&Fitta

Kommentarer
Postat av: alice

ååh fan vad värt!! älskar att handla mat. det bästa som finns i hela vida världen är väl ändå typ matrea. t.ex. TVÅ CHIPSPÅSAR FÖR 20. man ba DÖÖÖÖR. åh livet som matvrak

2011-08-19 @ 13:18:10
URL: http://lostartoffood.blogg.se/
Postat av: alice

ja åh gör det!! typ bästa som finns är att posa med mat, seriöst

2011-08-20 @ 19:33:04
URL: http://lostartoffood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0